Brood voor De Soepkar

Een vriendin van ons verkoopt soep op diverse lifestyle en foody-markten onder de naam ‘De Soepkar’. En bij een goede soep hoort een goed stuk brood! Toen ze hoorde dat ik desembrood bak ik een houtgestookte oven was het voor haar duidelijk: mijn brood moest bij de soep. En aangezien ik niets liever doe dan kleine productie draaien, hadden we snel een deal.

soepkar

Voor de Sonsbeekmarkt van 7 december hadden we afgesproken dat ik 4 kerstboom afbreekbroden en 10 hybride ‘tartine sourdoughs’ zou leveren, ondertussen ging onze vriendin aan de slag om hartige snacks te maken. Tenslotte op de restwarmte 5 friese roggebroden voor de snertverkoop over twee weken.

Deze foto’s geven een impressie van een mooie bakdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.