Menu
Bakken vol passie
  • Taarten
    • Kindertaarten
    • Bruidstaarten
    • Feesttaarten
  • Brood
    • Karakter van het brood
  • Houtoven
    • Houtoven
    • Bouwverslag
  • Recepten
  • Assorti
  • Workshops
  • Contact
Bakken vol passie

Paasbroden in productie!

Posted on 25 maart, 201622 januari, 2017

Paasbroden: recept van de kerststol (met citroenrasp ipv sinaasappelrasp), gevuld èn afgewerkt met gele room.

Bekijk ook:

Laatste (na)zomerdag van 2014? Halloween Bakin’ Default ThumbnailMijn micro-bakkerijtje Roasted Garlic & Rosemary Bread

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Trefwoorden:

baguette bier bierbostel brood dutch oven eigen tuin feeststol Gedroogde appels gevulde koeken goudreinetten houtoven houtvuur kerst kerststol knoflook koek koken krenten melkbollen minimarkt oliebol oliebollen oud en nieuw paasbrood paasstol pasen recept rogge rozemarijn rozijnen sourdough spijs stol suikerbrood tartine vloerbloesem walnoten

Laatste reacties

  • Chris op Fries Roggebrood
  • Paul op Fries Roggebrood
  • Chris op Brood uit de Romertopf
  • Sandra op Brood uit de Romertopf
  • Chris op Gevulde koeken
©2022 Bakken vol passie | WordPress Theme by Superb WordPress Themes