Menu
Bakken vol passie
  • Taarten
    • Kindertaarten
    • Bruidstaarten
    • Feesttaarten
  • Brood
    • Karakter van het brood
  • Houtoven
    • Houtoven
    • Bouwverslag
  • Recepten
  • Assorti
  • Contact
Bakken vol passie

Buche d’agrume

Posted on 20 augustus, 200922 augustus, 2014

Na de cursus stond ik natuurlijk te popelen om zelf aan de slag te gaan, maar wie gaat allemaal opeten? Een BBQ met mijn collega’s was dus een prima excuus. Was wel even klussen, want de vormen (‘tunnels’) moest ik eerst maken uit PVC pijpen. Daarna 4 avonden aan de slag om de compote, limoenschuim, citruscremeux, stapelaar van duchesse biscuit en bretonse koek te maken en uiteindelijk geleren, montage en decoreren. Alles met verse grondstoffen natuurlijk! Best tevreden met het resultaat en iedereen liet het zich prima smaken!

Bekijk ook:

Bitter Sweet Love Petit fours voor het Theeater Roosjes Wierings kookboek

0 thoughts on “Buche d’agrume”

  1. Karin schreef:
    4 september, 2009 om 10:24

    hmmm ziet er goed uit hoor 😀

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Trefwoorden:

baguette bier bierbostel brood dutch oven eigen tuin feeststol Gedroogde appels gevulde koeken goudreinetten houtoven houtvuur kerst kerststol knoflook koek koken krenten melkbollen minimarkt oliebol oliebollen oud en nieuw paasbrood paasstol pasen recept rogge rozemarijn rozijnen sourdough spijs stol suikerbrood tartine vloerbloesem walnoten

Laatste reacties

  • Chris op Brood uit de Romertopf
  • Chris op Desembrood
  • Margreeth op Desembrood
  • Linde op Brood uit de Romertopf
  • Chris op Fries Roggebrood
©2025 Bakken vol passie | WordPress Theme by Superb WordPress Themes