Menu
Bakken vol passie
  • Taarten
    • Kindertaarten
    • Bruidstaarten
    • Feesttaarten
  • Brood
    • Karakter van het brood
  • Houtoven
    • Houtoven
    • Bouwverslag
  • Recepten
  • Assorti
  • Contact
Bakken vol passie

Mijn nieuwe aanwinst

Posted on 6 februari, 20119 september, 2014

Maak kennis met mijn nieuwe aanwinst: een professionele afbakoven. Het beessie is alweer van 1992, maar heeft er nog altijd best zin in. Er zit een wateraansluiting op, zodat bij het bakken van hard brood en broodjes een flinke stoot stoom gegeven kan worden. De rubbers zijn aan vervanging toe (bij het stomen staat nu de hele schuur in een grote wolk). Nu twee keer uitgeprobeerd, en begin gevoel te krijgen hoe ‘m aan te pakken.

Snel het bakkerijtje in de nieuwe schuur in orde maken, dan kan deze Leventi Bakermat Junior op z’n vaste plek worden gezet.

Binnenkort hoop ik deze foto in te ruilen voor een paar mooie baksels!

Bekijk ook:

Meesterlijke patisserie Liefdewerk Moederdag hart Halloween Popcakes

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Trefwoorden:

baguette bier bierbostel brood dutch oven eigen tuin feeststol Gedroogde appels gevulde koeken goudreinetten houtoven houtvuur kerst kerststol knoflook koek koken krenten melkbollen minimarkt oliebol oliebollen oud en nieuw paasbrood paasstol pasen recept rogge rozemarijn rozijnen sourdough spijs stol suikerbrood tartine vloerbloesem walnoten

Laatste reacties

  • Chris op Brood uit de Romertopf
  • Chris op Desembrood
  • Margreeth op Desembrood
  • Linde op Brood uit de Romertopf
  • Chris op Fries Roggebrood
©2023 Bakken vol passie | WordPress Theme by Superb WordPress Themes