Halloween Popcakes

Als tractatie voor Berend op school heb ik deze Halloween Popcakes gemaakt. 15 spinnen en 15 mummies. De kern is van cake, verkruimeld en met botercreme tot een stevig mengsel gekneed. De balletjes vervolgens door de chocolade gehaald en gedecoreerd.

Je zult begrijpen dat dat een groot succes was!

<%popup(baksels/DSC_9042kleinlijstje.jpg|500|704|)%> <%popup(baksels/DSC_9091kleinlijstje.jpg|500|705|)%>

0 thoughts on “Halloween Popcakes

 1. Marieke

  Dat ziet er super uit. Ik kijk zowiezo mijn ogen uit naar alle mooie creaties! Alles is zo mooi strak en glad. Ook hier is de ondergrond zo mooi rond en strak, wat is de tip?
  groetjes Marieke

  Reply
 2. Anoniem

  Hoi Marieke,
  [url=http://www.bergmankliniek.nl/medische-specialisten/uiterlijk-en-huid/cosmetische-artsen/drs.-r.-schoemacher/430_3]Deze man[/url] schijnt hier een hoop vanaf te weten…;-)

  In dit geval heb ik de balletjes met cake-botercreme mengsel lekker stevig gedraaid; dus dan is de basis al glad. Daarna door de vloeibare chocolade gehaald.

  De chocolade was nu vrij dik, daardoor krijg je ook een dikke laag die vanzelf mooi glad wordt, ook als je ondergrond dat niet zou zijn. Volgende keer verdun ik de chocolade met wat cacaoboter, zodat de laag wat dunner wordt. Dat eet makkelijker en maakt de chocolade minder overheersend.

  Bij de taarten is het vooral zaak eerst met botercreme af te smeren, glad afwerken en dan een uurtje in de koelkast. Als je dan de fondant aanbrengt, dan krijg je die mooi strak.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.