Menu
Bakken vol passie
  • Taarten
    • Kindertaarten
    • Bruidstaarten
    • Feesttaarten
  • Brood
    • Karakter van het brood
  • Houtoven
    • Houtoven
    • Bouwverslag
  • Recepten
  • Assorti
  • Contact
Bakken vol passie

Halloween Popcakes

Posted on 24 oktober, 20119 september, 2014

Als tractatie voor Berend op school heb ik deze Halloween Popcakes gemaakt. 15 spinnen en 15 mummies. De kern is van cake, verkruimeld en met botercreme tot een stevig mengsel gekneed. De balletjes vervolgens door de chocolade gehaald en gedecoreerd.

Je zult begrijpen dat dat een groot succes was!

<%popup(baksels/DSC_9042kleinlijstje.jpg|500|704|)%> <%popup(baksels/DSC_9091kleinlijstje.jpg|500|705|)%>

Bekijk ook:

Meesterlijke patisserie Liefdewerk Moederdag hart Hello Kitty vs. Quetzalcoatl

0 thoughts on “Halloween Popcakes”

  1. Marieke schreef:
    28 oktober, 2011 om 09:50

    Dat ziet er super uit. Ik kijk zowiezo mijn ogen uit naar alle mooie creaties! Alles is zo mooi strak en glad. Ook hier is de ondergrond zo mooi rond en strak, wat is de tip?
    groetjes Marieke

    Beantwoorden
  2. Anoniem schreef:
    28 oktober, 2011 om 13:42

    Hoi Marieke,
    [url=http://www.bergmankliniek.nl/medische-specialisten/uiterlijk-en-huid/cosmetische-artsen/drs.-r.-schoemacher/430_3]Deze man[/url] schijnt hier een hoop vanaf te weten…;-)

    In dit geval heb ik de balletjes met cake-botercreme mengsel lekker stevig gedraaid; dus dan is de basis al glad. Daarna door de vloeibare chocolade gehaald.

    De chocolade was nu vrij dik, daardoor krijg je ook een dikke laag die vanzelf mooi glad wordt, ook als je ondergrond dat niet zou zijn. Volgende keer verdun ik de chocolade met wat cacaoboter, zodat de laag wat dunner wordt. Dat eet makkelijker en maakt de chocolade minder overheersend.

    Bij de taarten is het vooral zaak eerst met botercreme af te smeren, glad afwerken en dan een uurtje in de koelkast. Als je dan de fondant aanbrengt, dan krijg je die mooi strak.

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Trefwoorden:

baguette bier bierbostel brood dutch oven eigen tuin feeststol Gedroogde appels gevulde koeken goudreinetten houtoven houtvuur kerst kerststol knoflook koek koken krenten melkbollen minimarkt oliebol oliebollen oud en nieuw paasbrood paasstol pasen recept rogge rozemarijn rozijnen sourdough spijs stol suikerbrood tartine vloerbloesem walnoten

Laatste reacties

  • Chris op Brood uit de Romertopf
  • Chris op Desembrood
  • Margreeth op Desembrood
  • Linde op Brood uit de Romertopf
  • Chris op Fries Roggebrood
©2023 Bakken vol passie | WordPress Theme by Superb WordPress Themes