Menu
Bakken vol passie
  • Taarten
    • Kindertaarten
    • Bruidstaarten
    • Feesttaarten
  • Brood
    • Karakter van het brood
  • Houtoven
    • Houtoven
    • Bouwverslag
  • Recepten
  • Assorti
  • Contact
Bakken vol passie

Brusselse wafels

Posted on 2 juni, 20119 september, 2014

De lekkerste tot nu toe…

Ingredienten

  • 250 gram bloem
  • 100 gram gesmolten boter
  • 1 tl gist
  • 2 eieren
  • 2.5 dl melk
  • 2.5 dl water
  • 0.5 tl zout

Werkwijze

Maak een beslag, maar houd 1 ei en de boter achter.

Sla het ei schuimig en spatel het met de boter door het beslag.

ca. 45 minuten rusten en dan bakken in een wafelijzer.

Bekijk ook:

Amandel crusty Color flow figuren Kerstboomafbreekbrood Bokkenpootjes

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Trefwoorden:

baguette bier bierbostel brood dutch oven eigen tuin feeststol Gedroogde appels gevulde koeken goudreinetten houtoven houtvuur kerst kerststol knoflook koek koken krenten melkbollen minimarkt oliebol oliebollen oud en nieuw paasbrood paasstol pasen recept rogge rozemarijn rozijnen sourdough spijs stol suikerbrood tartine vloerbloesem walnoten

Laatste reacties

  • Chris op Brood uit de Romertopf
  • Chris op Desembrood
  • Margreeth op Desembrood
  • Linde op Brood uit de Romertopf
  • Chris op Fries Roggebrood
©2025 Bakken vol passie | WordPress Theme by Superb WordPress Themes