Menu
Bakken vol passie
  • Taarten
    • Kindertaarten
    • Bruidstaarten
    • Feesttaarten
  • Brood
    • Karakter van het brood
  • Houtoven
    • Houtoven
    • Bouwverslag
  • Recepten
  • Assorti
  • Contact
Bakken vol passie

Proefstollen

Posted on 19 december, 20109 september, 2014

Nu, een week voor kerst, een aantal proefstollen gebakken. Volgens recept van banketbakker Holtkamp (die al zijn geheimen in een waardevol receptenboek heeft vastgelegd). Maar ook een variatie gemaakt met als vulling noten, suikerparels en een snufje kaneel.

Bekijk ook:

Zuurdesem noten- en notenrozijnenbrood Kerst voorbereidingen Er is weer brood op de plank! Als de bladeren vallen…

0 thoughts on “Proefstollen”

  1. Bjorn Mateijsen schreef:
    15 oktober, 2011 om 13:55

    Dat lijkt mij nu een leuk recept, kan je het niet op internet zetten ;-D. Groet, Bjorn

    Beantwoorden
  2. Anoniem schreef:
    17 oktober, 2011 om 19:28

    Als je nog een maand of 2 geduld hebt, dan ga ik er vast weer mee aan de slag en zal ik mijn recept erbij zetten 😉

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Trefwoorden:

baguette bier bierbostel brood dutch oven eigen tuin feeststol Gedroogde appels gevulde koeken goudreinetten houtoven houtvuur kerst kerststol knoflook koek koken krenten melkbollen minimarkt oliebol oliebollen oud en nieuw paasbrood paasstol pasen recept rogge rozemarijn rozijnen sourdough spijs stol suikerbrood tartine vloerbloesem walnoten

Laatste reacties

  • Chris op Brood uit de Romertopf
  • Chris op Desembrood
  • Margreeth op Desembrood
  • Linde op Brood uit de Romertopf
  • Chris op Fries Roggebrood
©2025 Bakken vol passie | WordPress Theme by Superb WordPress Themes