Workshops

Workshop ‘Bakken in een houtoven’

  • Benieuwd hoe de bakkers vroeger hun brood bakten?
  • Heb je zelf een houtoven of ben je van plan er binnenkort één aan te schaffen?
  • Wil je leren hoe je zelf authentieke (desem-) broden maakt?
  • Zin om een dagje zelf te stoken, te kneden en te bakken?

Regelmatig krijg ik de vraag of ik niet eens een workshop kan organiseren. Dit voorjaar moet het er dan ook maar eens van komen!

Een precies programma heb ik nog niet vastgesteld, dat hangt ook een beetje af van wat jij zo’n dag zou willen doen. Maar vast staat natuurlijk dat je uitleg krijgt over de oven, dat we de oven gaan stoken zodat we later op de dag kunnen bakken. Natuurlijk zelf deeg maken, kneden, broden vormen en afbakken. Als de oven na het brood wat is afgekoeld, bakken we ook een paar lekkere taartjes! En natuurlijk neem je al dat lekkers zelf mee naar huis.

Ik verwacht dat de eerste workshop in begin april kan plaatsvinden. We werken dan de hele dag onder mijn overkapping bij de oven. Richtprijs voor de workshop is 65 euro (incl. lunch, koffie, thee). Groepen worden niet groter dan 4-6 personen zodat iedereen voldoende aandacht kan krijgen en ook ècht zelf met de oven bezig kan zijn.

Met onderstaand formulier kan je aangeven dat je interesse hebt in een workshop en doorgeven wat je graag zou willen leren. Zodra ik een datum heb geprikt zal ik die aan je doorgeven, zodat je je definitief kunt opgeven.
Voorlopige aanmelding workshop
* verplicht veld

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.