Taarten voor het tijdschrift MjamTaart!

Aan het eind van afgelopen jaar ben ik door de redactie van MjamTaart! gevraagd om taarten te maken voor dit tijdschrijft voor taartofielen zoals ikzelf. Vereerd natuurlijk, en snel aan de slag gegaan. Taarten maken en decoreren voor MjamTaart! betekent dat ik nu aan het werk ben, maar dat het pas over een half jaar getoond wordt als het tijdschrift in de winkels ligt.

Inmiddels heb ik mijn derde taart afgerond voor MjamTaart! (zomer, herfst en winter). Binnenkort zal ik hier de plaatjes laten zien van de haai die ik gemaakt heb voor het zomernummer. Hier alvast een preview van het herfstnummer, waar mijn taart op de voorpagina zal staan!

0 thoughts on “Taarten voor het tijdschrift MjamTaart!

  1. jantien eradus

    Nou je hebt er een fan bij hoor!
    Wat een prachtige creaties! Wordt er enorm door geinspireerd!
    Bedankt hiervoor, groetjes Jantien

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.