Menu
Bakken vol passie
  • Taarten
    • Kindertaarten
    • Bruidstaarten
    • Feesttaarten
  • Brood
    • Karakter van het brood
  • Houtoven
    • Houtoven
    • Bouwverslag
  • Recepten
  • Assorti
  • Contact
Bakken vol passie

Jacobs’ verjaardagtaart

Posted on 25 april, 201526 april, 2015

Toen de mannen klein waren mochten ze kiezen welke 3D-taart ik voor ze zou gaan maken. Maar die tijd heeft Jacob gehad; dat is niet stoer. Maar een taart naar keuze bevalt hem wel, dus mocht hij zijn verjaardagstaart zelf ‘samenstellen’. Niet heel spannend, maar wel heel lekker! Het moest gewoon weer het succesnummer van vorig jaar worden:

Van onder naar boven:

  • chocolade crumble (amandelmeel, boter, bloem, cacao, chocolade, zeezout)
  • amandelbiscuit (amandelmeel, bloem, ei, roompoeder, boter)
  • gelieerde frambozen (frambozenpuree, frambozenjam, hele frambozen, geleermiddel)
  • chocolademousse (pate a bombe, chocolade, melk, slagroom, gelatine)
  • chocolade glacage (suiker, room, cacao, gelatine)

 

Bekijk ook:

Geen vergelijkbare berichten gevonden.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Trefwoorden:

baguette bier bierbostel brood dutch oven eigen tuin feeststol Gedroogde appels gevulde koeken goudreinetten houtoven houtvuur kerst kerststol knoflook koek koken krenten melkbollen minimarkt oliebol oliebollen oud en nieuw paasbrood paasstol pasen recept rogge rozemarijn rozijnen sourdough spijs stol suikerbrood tartine vloerbloesem walnoten

Laatste reacties

  • Chris op Brood uit de Romertopf
  • Chris op Desembrood
  • Margreeth op Desembrood
  • Linde op Brood uit de Romertopf
  • Chris op Fries Roggebrood
©2023 Bakken vol passie | WordPress Theme by Superb WordPress Themes