Menu
Bakken vol passie
  • Taarten
    • Kindertaarten
    • Bruidstaarten
    • Feesttaarten
  • Brood
    • Karakter van het brood
  • Houtoven
    • Houtoven
    • Bouwverslag
  • Recepten
  • Assorti
  • Contact
Bakken vol passie

Goedemorgen zomertijd: San Francisco Sourdough

Posted on 25 maart, 20129 september, 2014

Een San Francisco Sourdough, gemaakt met een starter van roggedesem en volkorenmeel. Voor het slapengaan gevormd en in de koelkast voor een vertraagde rijs. Vanmorgen (de wekker al een uur vooruit) gelijk uit de koelkast in de oven geschoven. Het resultaat: een heerlijk geurend en knapperend brood op de ontbijttafel! Ach, dan is dat uurtje dat we ingeleverd hebben weer aardig goedgemaakt!

Bekijk ook:

Sourdough Deluxe Berend maakt een suikerbrood Kerstbroodjes Er is weer brood op de plank!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Trefwoorden:

baguette bier bierbostel brood dutch oven eigen tuin feeststol Gedroogde appels gevulde koeken goudreinetten houtoven houtvuur kerst kerststol knoflook koek koken krenten melkbollen minimarkt oliebol oliebollen oud en nieuw paasbrood paasstol pasen recept rogge rozemarijn rozijnen sourdough spijs stol suikerbrood tartine vloerbloesem walnoten

Laatste reacties

  • Chris op Brood uit de Romertopf
  • Chris op Desembrood
  • Margreeth op Desembrood
  • Linde op Brood uit de Romertopf
  • Chris op Fries Roggebrood
©2023 Bakken vol passie | WordPress Theme by Superb WordPress Themes