Menu
Bakken vol passie
  • Taarten
    • Kindertaarten
    • Bruidstaarten
    • Feesttaarten
  • Brood
    • Karakter van het brood
  • Houtoven
    • Houtoven
    • Bouwverslag
  • Recepten
  • Assorti
  • Contact
Bakken vol passie

Taarten voor het tijdschrift MjamTaart!

Posted on 13 juni, 20109 september, 2014

Aan het eind van afgelopen jaar ben ik door de redactie van MjamTaart! gevraagd om taarten te maken voor dit tijdschrijft voor taartofielen zoals ikzelf. Vereerd natuurlijk, en snel aan de slag gegaan. Taarten maken en decoreren voor MjamTaart! betekent dat ik nu aan het werk ben, maar dat het pas over een half jaar getoond wordt als het tijdschrift in de winkels ligt.

Inmiddels heb ik mijn derde taart afgerond voor MjamTaart! (zomer, herfst en winter). Binnenkort zal ik hier de plaatjes laten zien van de haai die ik gemaakt heb voor het zomernummer. Hier alvast een preview van het herfstnummer, waar mijn taart op de voorpagina zal staan!

Bekijk ook:

Meesterlijke patisserie Moederdag hart Hello Kitty vs. Quetzalcoatl Berenklauwtjes

0 thoughts on “Taarten voor het tijdschrift MjamTaart!”

  1. jantien eradus schreef:
    17 juni, 2010 om 14:59

    Nou je hebt er een fan bij hoor!
    Wat een prachtige creaties! Wordt er enorm door geinspireerd!
    Bedankt hiervoor, groetjes Jantien

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Trefwoorden:

baguette bier bierbostel brood dutch oven eigen tuin feeststol Gedroogde appels gevulde koeken goudreinetten houtoven houtvuur kerst kerststol knoflook koek koken krenten melkbollen minimarkt oliebol oliebollen oud en nieuw paasbrood paasstol pasen recept rogge rozemarijn rozijnen sourdough spijs stol suikerbrood tartine vloerbloesem walnoten

Laatste reacties

  • Chris op Brood uit de Romertopf
  • Chris op Desembrood
  • Margreeth op Desembrood
  • Linde op Brood uit de Romertopf
  • Chris op Fries Roggebrood
©2025 Bakken vol passie | WordPress Theme by Superb WordPress Themes