Menu
Bakken vol passie
  • Taarten
    • Kindertaarten
    • Bruidstaarten
    • Feesttaarten
  • Brood
    • Karakter van het brood
  • Houtoven
    • Houtoven
    • Bouwverslag
  • Recepten
  • Assorti
  • Contact
Bakken vol passie

Foccacia

Posted on 1 februari, 200922 augustus, 2014

Een foccacia uit het boek van Peter Reinhart.

Gemaakt met een poolish en besprenkeld met (of eigenlijk gedrenkt in) heerlijke kruidenolie. Heerlijke geur, ziet er perfect uit en meest belangrijk: smaakt voortreffelijk!

 

 

Bekijk ook:

’t is weer pizza weer! Brusselse wafels uit het vuur Pizza en desembroden uit de houtoven Een mooie nazomer bakdag

0 thoughts on “Foccacia”

  1. Marjan Rynja schreef:
    22 september, 2010 om 11:24

    Che bella!
    Staat het recept ook ergens op de site?
    Ik ben al jaren focacciarecepten aan het verzamelen en uitproberen op zoek naar de echte italiaanse smaak (de lekkerste maken ze bij Antico Forno in Sarzana!).

    Marjan.

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Trefwoorden:

baguette bier bierbostel brood dutch oven eigen tuin feeststol Gedroogde appels gevulde koeken goudreinetten houtoven houtvuur kerst kerststol knoflook koek koken krenten melkbollen minimarkt oliebol oliebollen oud en nieuw paasbrood paasstol pasen recept rogge rozemarijn rozijnen sourdough spijs stol suikerbrood tartine vloerbloesem walnoten

Laatste reacties

  • Chris op Brood uit de Romertopf
  • Chris op Desembrood
  • Margreeth op Desembrood
  • Linde op Brood uit de Romertopf
  • Chris op Fries Roggebrood
©2025 Bakken vol passie | WordPress Theme by Superb WordPress Themes