Menu
Bakken vol passie
  • Taarten
    • Kindertaarten
    • Bruidstaarten
    • Feesttaarten
  • Brood
    • Karakter van het brood
  • Houtoven
    • Houtoven
    • Bouwverslag
  • Recepten
  • Assorti
  • Contact
Bakken vol passie

Berenklauwtjes

Posted on 3 december, 20119 september, 2014

Een poosje geleden heb ik ‘The Professional Pastry Chef’ gekocht. Ruim 1000 pagina’s en 2.5 kg genieten. Na 2 maanden bladeren door dit geweldige boek met recepten en tips heb ik gisteren besloten er eens iets uit te maken. En dat doe ik snel weer!

Deze Berenklauwtjes (Bearclaws) zijn gemaakt van Danish Pastry, een deeg dat lijkt op croissantendeeg en bij ons vooral bekend van de Deense Luxe. Ze zijn gevuld met een zachte vulling van spijs, cake en hazelnoten en afgewerkt met caramelsiroop en een beetje icing. Om je vingers bij op te eten!

<%popup(baksels/DSC_9978klein.jpg|400|566|)%>

Bekijk ook:

Meesterlijke patisserie Default ThumbnailMijn nieuwe aanwinst Hello Kitty vs. Quetzalcoatl Cupcake special Mjam Taart

0 thoughts on “Berenklauwtjes”

  1. Wil V schreef:
    7 december, 2011 om 23:34

    Die zijn idd heeeeeel erg lekker, wij hebben ze op in San Francisco, brengt ook weer een berg herinneringen terug haha. Mooi gemaakt Chris. Groetjes Wil V

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Trefwoorden:

baguette bier bierbostel brood dutch oven eigen tuin feeststol Gedroogde appels gevulde koeken goudreinetten houtoven houtvuur kerst kerststol knoflook koek koken krenten melkbollen minimarkt oliebol oliebollen oud en nieuw paasbrood paasstol pasen recept rogge rozemarijn rozijnen sourdough spijs stol suikerbrood tartine vloerbloesem walnoten

Laatste reacties

  • Chris op Brood uit de Romertopf
  • Chris op Desembrood
  • Margreeth op Desembrood
  • Linde op Brood uit de Romertopf
  • Chris op Fries Roggebrood
©2025 Bakken vol passie | WordPress Theme by Superb WordPress Themes
Menu
Bakken vol passie
  • Taarten
    • Kindertaarten
    • Bruidstaarten
    • Feesttaarten
  • Brood
    • Karakter van het brood
  • Houtoven
    • Houtoven
    • Bouwverslag
  • Recepten
  • Assorti
  • Contact