Menu
Bakken vol passie
  • Taarten
    • Kindertaarten
    • Bruidstaarten
    • Feesttaarten
  • Brood
    • Karakter van het brood
  • Houtoven
    • Houtoven
    • Bouwverslag
  • Recepten
  • Assorti
  • Contact
Bakken vol passie

Cake gevuld met frambozencreme

Posted on 28 februari, 20109 september, 2014

Roombotercake gevuld met frambozenjam en frambozen-botercreme (op basis van italiaanse meringue, gedraaid met pure frambozenpuree). Heerlijke vulling. De bloemen had ik nog liggen van een eerder gemaakte bruidstaart en deden het mooi op deze stammetjes. 

Heb de cakes gemaakt voor een fotoshoot door Marlies georganiseerd. Fotografen, visagisten en modellen lieten het zich goed smaken!

Bekijk ook:

Meesterlijke patisserie Liefdewerk Hello Kitty vs. Quetzalcoatl Berenklauwtjes

0 thoughts on “Cake gevuld met frambozencreme”

  1. Karin schreef:
    16 maart, 2010 om 13:14

    heb ik toch nog meer gemist die dag… jammer 😉

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Trefwoorden:

baguette bier bierbostel brood dutch oven eigen tuin feeststol Gedroogde appels gevulde koeken goudreinetten houtoven houtvuur kerst kerststol knoflook koek koken krenten melkbollen minimarkt oliebol oliebollen oud en nieuw paasbrood paasstol pasen recept rogge rozemarijn rozijnen sourdough spijs stol suikerbrood tartine vloerbloesem walnoten

Laatste reacties

  • Chris op Brood uit de Romertopf
  • Chris op Desembrood
  • Margreeth op Desembrood
  • Linde op Brood uit de Romertopf
  • Chris op Fries Roggebrood
©2025 Bakken vol passie | WordPress Theme by Superb WordPress Themes
Menu
Bakken vol passie
  • Taarten
    • Kindertaarten
    • Bruidstaarten
    • Feesttaarten
  • Brood
    • Karakter van het brood
  • Houtoven
    • Houtoven
    • Bouwverslag
  • Recepten
  • Assorti
  • Contact