Menu
Bakken vol passie
  • Taarten
    • Kindertaarten
    • Bruidstaarten
    • Feesttaarten
  • Brood
    • Karakter van het brood
  • Houtoven
    • Houtoven
    • Bouwverslag
  • Recepten
  • Assorti
  • Contact
Bakken vol passie

Hello Kitty!

Posted on 27 februari, 20109 september, 2014

Aurora vierde vandaag haar tweede verjaardag met Hello Kitty!

Bekijk ook:

Babydraak Drakentaart Prinsessen taart Halloween

3 thoughts on “Hello Kitty!”

  1. Cor schreef:
    28 februari, 2010 om 18:00

    Alweer zo’n prachtige taart Chris…Je zult er vast nog wel veel meer complimenten voor gehad hebben.

    Beantwoorden
  2. Petra schreef:
    25 augustus, 2012 om 08:19

    Wat een fantastische taart, hoe is deze gemaakt? Daar ben ik heel nieuwsgierig naar.

    Beantwoorden
  3. Anoniem schreef:
    25 augustus, 2012 om 09:39

    Hoi Petra, het is niet zo heel erg moeilijk. Ik vergroot altijd een plaatje tot de maat van de taart die ik wil gaan maken. Dan deel ik de figuur op in onderdelen om ze zo gunstig mogelijk uit de cake of het kapsel te snijden. Vervolgens de ‘brokken’ op een cakebord bij elkaar leggen en in model snijden en knippen. Nu kan je ze eventueel vullen, en vervolgens afsmeren met botercreme. Als je de creme even laat opstijven op een koele plaats, dan kan je daarna het oppervlak nog wat gladder afwerken. Vòòr het bekleden kan je kleine details nog maken met stukjes fondant. Tenslotte bekleden met rolled fondant of marsepein. Succes!

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Trefwoorden:

baguette bier bierbostel brood dutch oven eigen tuin feeststol Gedroogde appels gevulde koeken goudreinetten houtoven houtvuur kerst kerststol knoflook koek koken krenten melkbollen minimarkt oliebol oliebollen oud en nieuw paasbrood paasstol pasen recept rogge rozemarijn rozijnen sourdough spijs stol suikerbrood tartine vloerbloesem walnoten

Laatste reacties

  • Chris op Brood uit de Romertopf
  • Chris op Desembrood
  • Margreeth op Desembrood
  • Linde op Brood uit de Romertopf
  • Chris op Fries Roggebrood
©2025 Bakken vol passie | WordPress Theme by Superb WordPress Themes
Menu
Bakken vol passie
  • Taarten
    • Kindertaarten
    • Bruidstaarten
    • Feesttaarten
  • Brood
    • Karakter van het brood
  • Houtoven
    • Houtoven
    • Bouwverslag
  • Recepten
  • Assorti
  • Contact