Menu
Bakken vol passie
  • Taarten
    • Kindertaarten
    • Bruidstaarten
    • Feesttaarten
  • Brood
    • Karakter van het brood
  • Houtoven
    • Houtoven
    • Bouwverslag
  • Recepten
  • Assorti
  • Contact
Bakken vol passie

Oven uit de winterstalling

Posted on 22 februari, 200922 augustus, 2014

Na een maand of drie werd het weer eens tijd om het buiten-bakseizoen te openen. Gisteren eerst maar eens voorzichtig het wintervocht uit de oven gestookt. Vandaag op volle kracht gestookt. Tijdens de lunch nog wafels in het vuur gebakken en rond vier uur de ‘pain de campagne’ erin (traditioneel, dus met paté fermenté die de hele nacht in de koelkast heeft staan rijpen).

We hebben het ons laten smaken!

Bekijk ook:

Pain l’ancienne Nieuw speeltje!! Eindelijk weer eens een oven vol brood… Desembroden uit de houtoven

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Trefwoorden:

baguette bier bierbostel brood dutch oven eigen tuin feeststol Gedroogde appels gevulde koeken goudreinetten houtoven houtvuur kerst kerststol knoflook koek koken krenten melkbollen minimarkt oliebol oliebollen oud en nieuw paasbrood paasstol pasen recept rogge rozemarijn rozijnen sourdough spijs stol suikerbrood tartine vloerbloesem walnoten

Laatste reacties

  • Chris op Brood uit de Romertopf
  • Chris op Desembrood
  • Margreeth op Desembrood
  • Linde op Brood uit de Romertopf
  • Chris op Fries Roggebrood
©2025 Bakken vol passie | WordPress Theme by Superb WordPress Themes