Menu
Bakken vol passie
  • Taarten
    • Kindertaarten
    • Bruidstaarten
    • Feesttaarten
  • Brood
    • Karakter van het brood
  • Houtoven
    • Houtoven
    • Bouwverslag
  • Recepten
  • Assorti
  • Contact
Bakken vol passie

Kerstbrunch

Posted on 25 december, 20119 september, 2014

De kerstvakantie is goed begonnen! De afgelopen twee dagen ben ik lekker in de weer geweest om de kerstdagen van alle lekkers te voorzien:

  • Kerststol (natuurlijk)
  • Noten-suikerbrood
  • Kerstkrans van ‘Danish Pastry’
  • Sterkadetten
  • Hazelnotenschuimtaartje

<%popup(MobPics/DSC_0296klein400.jpg|400|573|)%> <%popup(MobPics/DSC_0291klein400.jpg|400|569|)%>

Het hazelnotenschuimtaartje is van beneden naar boven opgebouwd uit: hazelnotencrumble, biscuit, koffieanglaise, biscuit, creme suisse, hazelnotenmeringue, hazelnotenbaveroise; afgewerkt met witte chocoladeglacage en stukjes meringue.

De recepten van de broodjes kan je hier op de site vinden (de links volgen nog).

Bekijk ook:

Meesterlijke patisserie Default ThumbnailMijn nieuwe aanwinst Hello Kitty vs. Quetzalcoatl Cupcake special Mjam Taart

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Trefwoorden:

baguette bier bierbostel brood dutch oven eigen tuin feeststol Gedroogde appels gevulde koeken goudreinetten houtoven houtvuur kerst kerststol knoflook koek koken krenten melkbollen minimarkt oliebol oliebollen oud en nieuw paasbrood paasstol pasen recept rogge rozemarijn rozijnen sourdough spijs stol suikerbrood tartine vloerbloesem walnoten

Laatste reacties

  • Chris op Brood uit de Romertopf
  • Chris op Desembrood
  • Margreeth op Desembrood
  • Linde op Brood uit de Romertopf
  • Chris op Fries Roggebrood
©2025 Bakken vol passie | WordPress Theme by Superb WordPress Themes